WinkelBeurzenWorkshopsYouTubeFacebookPinterestBlogCrealies DesignteamWinkelierGalleryContactCrealies Kit
 


logo-Crealies-Kit-600px - Groot
Wat houdt dit precies in?

Elke maand op de introductiedag van de nieuwe producten van Crealies, komt er een online workshop uit. Hiervoor heb je nodig de "CrealiesKit". 

Wat zit er in zo'n kit:
- een paar nieuwe producten zoals bijvoorbeeld een stempel, mask of stans
- een aantal vormen van de nieuwste producten
- overige producten die je nodig hebt, bijvoorbeeld glitter, pearls etc

De kit kost € 15,- (inclusief verzendkosten)
 
Als je een abonnement neemt, ligt de kit op de introductiedag op je deurmat. Dit betekent dat je als eerste met de nieuwste producten aan de slag kan.....al voordat ze in de winkel liggen!!!!
 
Je wordt online uitgenodigd om de video te bekijken en in de video laat ik je stap voor stap zien hoe je met al deze materialen een aantal creaties kan maken. Ik laat alles rustig zien en leg het uit, zonder versneld doorgespoelde beelden. 
Wat je gaat maken verschilt elke maand, maar je moet denken aan kaarten en doosjes. Met elke kit kan je zo'n 5 creaties maken. 
Wat je zelf in huis moet hebben zijn de basis materialen zoals inkt, lijm, schaar, stansmachine etc.
 
Ben je nieuwsgierig geworden...hier alvast een sneakpeek van een kaart die je in de eerste online workshop gaat maken.
 
 
zie je de glitters in de bloem?!
 
 
Dus vind je het leuk om een workshop te volgen, maar wil je graag zelf bepalen wanneer je de workshop volgt, of je het verspreidt over meerdere dagen en vind je het fijn om nog eens terug te kunnen kijken hoe je iets gemaakt hebt, dan is een online workshop vast iets voor jou!!


Je kunt de CrealiesKit ook los kopen maar dan ontvang je deze pas op de release dag (dat is een week later dan de introductiedag)
 
De eerste online workshop komt 22 augustus uit. Voor een abonnement, losse verkoop of meer informatie mail je naar crealieskit@gmail.com
 
Creatieve groetjes,

Mandy

 
Sitemap